O nas

Zakaj portal Kmetujem.Si 

KMETUJEM.si je prvi in edini specializirani spletni ter mobilni portal-oglasnik v Sloveniji, namenjen celostni kmetijski ponudbi. Je nova, končno dočakana rešitev za najučinkovitejšo nakupno/prodajno izkušnjo med kupci in prodajalci nove ter rabljene kmetijske mehanizacije. Sodobna spletna platforma, dovršena zasnova in funkcionalnost spletne strani so le delček celovitosti najnovejšega kmetijskega portala, ki zraven prodajnih malih oglasov, novosti, testov in kmetijskih dogodkov, nudi tudi številne druge vsebine s področja kmetijstva. 

Naše poslanstvo in vizija.

Predanost ekipe delu in stroki, optimalna mešanica preprostih načel in kredibilnih tržnih veščin je tisto, s čimer želimo skrbno, odgovorno in pošteno povezati prodajalca in kupca na širšem področju kmetijske, gozdarske, živilske in gradbene dejavnosti v Sloveniji. S slednjim si prizadevamo k ustvarjanju zadovoljstva, dodane vrednosti vseh vključenih akterjev in k boljši konkurenčnosti kmetovanja v Sloveniji nasploh.

Kdo smo in zakaj smo odličen medij za komunikacijo z vašo ciljno skupino v kmetijstvu?

Že poznate oglasnik Kmetujem.si ? On pozna vas, cenjeni kupci in prodajalci. Z veseljem pripomoremo, da se spoznate še med sabo; kmetovalci, ljubitelji kmetijske tehnike in trgovci kmetijske mehanizacije. Skupaj z vami želimo postati prva, najbolj obiskana izbira kmetovalcev in vseh akterjev na področju kmetijske dejavnosti. Smo prvi in edini, mobilni uporabi popolnoma prilagojen in predvsem kmetovalcu ter agro trgovcem namenjen, uporabno zasnovan spletni kmetijski oglasnik. Smo proaktivna ekipa; tržnik, agronom in programer, poznavalci vaših strojev, kupcev in sodobnih spletnih rešitev in sistemov. Vemo, kje se nahajajo vaši kupci in kako jih čim učinkoviteje seznaniti z vašo ponudbo ter jim olajšati kmetovanje. Zavedamo se, da le skupaj lahko postanemo vzajemno še močnejši. Zato vam ponujamo ugodno oglaševanje na straneh Kmetujem.Si, na naših družabnih omrežjih (FB link) in brezplačno objavo vaših kmetijskih oglasov (*velja ob vpisu na oglasno desko trgovca). 
Vaš oglas na našem mestu, je na pravem mestu. Oglaševanje pri nas ni strošek, je investicija v dosego cilja; uspešno prodati vaš stroj in preseči zadovoljstvo cenjenega kupca. 

Za vsa vprašanja in ponudbo oglaševanja smo vam z veseljem na voljo na: info@kmetujem.si 

Veselimo se sodelovanja z vami. Ekipa Kmetujem.si 

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke