Politika zasebnosti

Podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Zavedamo se občutljive narave tega področja in smo zavezani k varovanju podatkov svojih uporabnikov. Uporabnik se z uporabo portala Kmetujem.si strinja s temi pravili.
Portal Kmetujem.si avtomatsko zbira le podatke o uporabi strani www.kmetujem.si. Gre za podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Portal Kmetujem.si, podatke o obiskanosti www.kmetujem.si uporablja le za lastne potrebe.

Uporabnik z vpisom oglasa na portal Kmetujem.si dovoljuje objavo vsebin lastniku portala, da oglase po lastni izbiri objavi tudi na lastnem družbenem omrežju (Facebook). Uporabniki platforme s sprejemom teh pravil dovoljujejo uporabo in obdelavo danih podatkov in vsebin za namen delovanja platforme Kmetujem.si, za pošiljanje elektronske pošte in pošiljanje SMS sporočil. Upravljalec-lastnik, bo s podatki ravnal v skladu z zakonom. Upravljalec sme podatke uporabnika (e-mail, telefonska številka) uporabljati do pisnega preklica s strani uporabnika na info@kmetujem.si.

Registriran uporabnik je dolžan skrbeti za varnost svojega uporabniškega gesla in ga občasno zamenjati.

Lastnik portala Kmetujem.si zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno številko, naslov elektronske pošte.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@kmetujem.si. Lep pozdrav.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke